maandag, juni 25, 2007

6 juli Tonbenefiet


















Vrijdagavond 6 juli is het zover. Het beroemde Tonbenefiet voor de daklozen en Diogenes met de gestolen ton zal plaatsvinden in Fort 8 in Hoboken. Hou deze datum alvast vrij in uw agenda want het programma begint stilaan wat vorm te krijgen en het belooft een supergezellige boel te worden. Zullen al zeker aanwezig zijn:

Bertold Rundfunk
Interessante Elektronische experimenten met bas en nog vanalles...
JD Kort & guests
Jaren '90-idool Johan De Kort brengt zijn grootste Nederlandstalige hits samen met een stel verrassende gasten.
Les Oeufs
Eén van de beste life groepen van het moment komt swingen in het Frans: Folk én Fantastisch.
Minguz
Ook al een van de beste Vlaamse bands van het moment. Bas en Drum en eenvoudig en heel goed...

En daar komt ongetwijfeld nog een bende acts en artiesten bij. Als dit alles voorbij is, kan u nog trouwens lustig verder dansen op de riedels van DJ Luciano.
Voor het hele spektakel betaalt u vijf euro en daarmee helpt u diogenes, de daklozen en kan u bovendien de hele nacht vanalles meemaken.

Met dank aan de atletiekclub van Hoboken die het hele gebeuren mee organiseert en al haar infrastructuur zomaar voor het goede doel ter beschikking stelt...

4 opmerkingen:

Philip zei

Geen feest is compleet zonder een optreden van King Freddy & the lazy intercoolers....

tommy zei

we zullen zeker eens komen koekeloere.

Geert Beullens zei

very good, tommy

Anoniem zei

Geachte Diogenes, graag toch effe een kleine correctie: het is Les Øffs met een O met een streep door (je maakt die door alt ingedrukt te houden en dan het getal 0216 in te typen. Ten tweede spelen we eigenlijk voornamelijk materiaal in't Nederlands. Ten derde komen we met heel veel plezier spelen. Dimi van les Øffs