woensdag, juni 21, 2006

Hoe zou het met Fons Oerlemans zijn?

Fons Oerlemans, u weet wel, de man die in de jaren 70 naar Barbados dobberde op een paar rioolbuizen en in de jaren 80 de oceaan overstak met een vrachtwagen op een vlot, is ondertussen 68 jaar en nog altijd volop in beweging. Zopas vaarde hij samen met zijn drijvende fles (foto) en zijn vrouw Kee van de Kaap Verdische eilanden naar Senegal en tegelijkertijd knustelt hij nog altijd aan de ballon voor zijn apollo 19 project, waarmee hij een solo-ballonvlucht wil maken tot op 40.000 m hoogte en dan met een parachute naar de aarde wil terugkeren. Verder ziet Fons Oerlemans er nog altijd heel gelukkig uit. Redenen genoeg dus om hem een mailtje te sturen en hem te feliciteren met zijn leven.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mensen als Fons zijn het tegengewicht voor vele saaie mensen. Misschien is er een galactische, onveranderlijke hoeveelheid avontuur. OMdat sommige mensen meer avontuur gebruiken, veroordelen ze vele anderen tot een leven van voetbal, "Familie" en de volgende promotie van Aldi

Philip

Geert Beullens zei

Hoewel je in de aldi ook spannende dingen kan doen. Bijvoorbeeld proberen een volledige maaltijd samen te stellen voor vier personen met voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en een fles wijn, zonder meer dan 5 euro uit te geven.