woensdag, juli 12, 2006

Koop een atoomschuilkelder!

Zoals u weet zijn zowel de Iraniërs als de Noord-Koreanen volop met atoombommen aan het prutsen met als gevolg dat de Japanners massaal atoomschuilkelders zijn beginnen kopen waardoor de prijzen van nucleaire bunkers nu zelf als raketten in de lucht geschoten zijn. Als u tegen een schappelijke prijs zelf ook een atoomschuilkelder in uw achtertuin wil laten steken, is het nu het moment om er één te bestellen. Zo'n nucleaire bunker kan u kopen bij Roger De Smet op de Gentse Steenweg in Erpe en kost, kompleet met pantserdeuren, met NBC VA40 installatie, uiteraard waterdicht en met 10 jaar garantie nog geen 25.000 Euro. Met aparte sluis of sas zal de prijs eerder naar de 30.000 Euro gaan. Haast u dus voor de Luxemburgers of de Albanezen ons aanvallen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Atoomschuilkelders zijn ook de ultieme bescherming voor albino's. Gegarandeerd geen zon in zelfs de goedkoopste schuilkelder.
Als je die schuikkelder intussen gebruikt als wijnkelder, recupereer je en deel van je investering en ga je in ieder geval vrolijk de eeuwigheid in.
Zorg voor voldoende autonomie in die kelder en je kan hem ook als deurwaarder kelder gebruiken: de meeste schuldeisers houden het niet langer dan 24u voor je deur uit. Als je een week of twee in die kelder blijft, zijn schuldeisers en andere vervelende mensen je bestaan meestal al vergeten.
Vaders met kroostrijke gezinenn willen zo een kelder ook al eens gebruiken om tot rust te komen.

Zoals je ziet: niet goedkoop zo een kelder maar zeer veelzijdig in het gebruik.

Philip