Een heerlijke soft-erotische sardinecommercial. Ideaal om op een prachtige winter- sardiensdag zoals vandaag zin te krijgen in een superlekker sardientje. Smakelijk...
3 opmerkingen:
Anoniem
zei
Grillede sardiner på ristet brød med tomater, hvidløg, persille og olivenolie
Ingredienser
4 friske sardiner, afskrællede og istandgjorte ekstra jomfruolivenolie lidt knust tørret chili 4 store skiver hvidt landbrød, gerne Poilane 1 fed pillet hvidløg 1 romainesalat i blade 4 mellemstore modne tomater, flåede og skåret i skiver 1 bagt rød peberfrugt 1 lille rødløg i tynde skiver 2 hårdkogte æg i skiver 4 ansjosfileter i olie, afdryppede havsalt i flager og friskkværnet sort peber
Varm ovnens grill op. Skær hovedet af sardinerne, og gør dem i stand. Læg dem på et skærebræt med rygsiden opad. Tryk stærkt ned langs rygraden, indtil fisken er helt flad. Vend den og tag rygraden ud, klip halen af med en saks. Fjern så mange ben som muligt med en pincet. Smør sardinerne med olivenolie og drys dem på begge sider med chili, salt og peber.
Rist brødet under ovnens grill eller på en brødrister. Gnid den ene side af hver skive med hvidløgsfeddet. Skær brødskiverne i halve og læg en halv skive på hver af 4 tallerkener. De andre 4 halve brødskiver lægges til side. Dryp med olivenolie, og læg salatblade, tomatskiver, peberfrugt og nogle skiver rødløg på. Dryp med lidt mere olie og drys med salt og peber.
Læg sardinerne med skindsiden opad på et stykke smurt bagepapir og grill dem i 3 minutter. Læg dem øverst på hver tallerken. Ovenpå lægges skiver af hårdkogte æg samt ansjoserne, og der drysses med lidt mere salt. Læg de andre halve brødskiver ved siden af og server med det samme.
@ tzaardien, bedankt voor het gerecht.ik zal het volgende week klaarmaken met onderandere 4 mellemstore modne tomaten en de rest @ ginnungapap androwizz is weer opgenomen in de oersoep.
3 opmerkingen:
Grillede sardiner på ristet brød med tomater, hvidløg, persille og olivenolie
Ingredienser
4 friske sardiner, afskrællede og istandgjorte
ekstra jomfruolivenolie
lidt knust tørret chili
4 store skiver hvidt landbrød, gerne Poilane
1 fed pillet hvidløg
1 romainesalat i blade
4 mellemstore modne tomater, flåede og skåret i skiver
1 bagt rød peberfrugt
1 lille rødløg i tynde skiver
2 hårdkogte æg i skiver
4 ansjosfileter i olie, afdryppede
havsalt i flager og friskkværnet sort peber
Varm ovnens grill op. Skær hovedet af sardinerne, og gør dem i stand. Læg dem på et skærebræt med rygsiden opad. Tryk stærkt ned langs rygraden, indtil fisken er helt flad. Vend den og tag rygraden ud, klip halen af med en saks. Fjern så mange ben som muligt med en pincet.
Smør sardinerne med olivenolie og drys dem på begge sider med chili, salt og peber.
Rist brødet under ovnens grill eller på en brødrister. Gnid den ene side af hver skive med hvidløgsfeddet. Skær brødskiverne i halve og læg en halv skive på hver af 4 tallerkener. De andre 4 halve brødskiver lægges til side. Dryp med olivenolie, og læg salatblade, tomatskiver, peberfrugt og nogle skiver rødløg på. Dryp med lidt mere olie og drys med salt og peber.
Læg sardinerne med skindsiden opad på et stykke smurt bagepapir og grill dem i 3 minutter. Læg dem øverst på hver tallerken. Ovenpå lægges skiver af hårdkogte æg samt ansjoserne, og der drysses med lidt mere salt. Læg de andre halve brødskiver ved siden af og server med det samme.
http://androwhizz.blogspot.com/
Androwhizz is no more, I think. May God have mercy on his soul!
@ tzaardien,
bedankt voor het gerecht.ik zal het volgende week klaarmaken met onderandere 4 mellemstore modne tomaten en de rest
@ ginnungapap
androwizz is weer opgenomen in de oersoep.
Een reactie posten