maandag, oktober 08, 2007

Met de Lada over de instortbrug

Gisterenavond reed ik bij een mooie ondergaande zon met mijn lada over de beruchte brug op de E313 die in de nacht van 12 op 13 november 1966 om kwart na middernacht is ingestort. En ook al waarschuwde The Police mij dat deze actie eigenlijk zelfmoord was, het liep gelukkiglijk allemaal goed af.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Hey man, rijde gij met ne Lada? MAF!
Ik heb ooit met een deense kroon in de lak van een Lada gekrapt. Weet je wat er te voorschijn kwam?"Carlsberg"! De Lada's zijn gemaakt van ouwe bierblikken jong, maar ze bollen goed! Binnenkort ga ik (hopelijk) bij u brood komen bakken.
Tot dan!
Kim

Philip zei

De nieuwe brug zal niet zo gemakkelijk instorten. Zeker niet onder de druk van een lightweight lada die er rustig overheen rijdt. Een blikje Carlsberg weegt immers niks. En de uitrusting die standaard in een Lada zit weegt ook bijna niks. Volgens mij drijft een Lada ook op water. Misschien moet je de lada eens op de waterfiets monteren. Een waterlada wordt het dan. Daar is nog niemand mee het Kanaal overgestoken. Als er natuurlijk een Lada met een rode ster over het Kanaal komt aangevaren bestaat er wel het risico dat een gepensioneerde Engelse soldaat u onder vuur neemt. Dus best even op voorhand bellen dan.

Anoniem zei

D'er wel even bijvertellen dat Russische bierblikken van staal gemaakt zijn. En inderdaad; Lada's die over het water kunnen rijden bestaan.
pyra

amon zei

dacht al dat het den uwen was die ik gisteren zag staan....
ben jaloers.

waar kan ik er zo eentje kopen?