woensdag, december 31, 2008

Circus Bulderdrang


Jaren geleden was er eens een literair filosofisch absurdistisch theatraal rockcabaretgroepke dat circus bulderdrang heette. Daarin hing ik samen met de Philip en den Dominique Osier, de Vitalski en de schielijk overleden JMH Berckmans in Vlaanderen en Nederland jarenlang den aap uit. Een goeie tien jaar hebben we niets meer gedaan maar vanaf binnenkort zijn we terug met een waar megaspektakel rond Jules Vernes' reis naar het middelpunt van de aarde. Hier al een stukje ruwe repititie.

De première zal op 24 oktober 2009 in de arenbergschouwburg in Antwerpen plaatsvinden.
maar er zijn al werkvoorstellingen te zien waarin u mee kan bepalen wat er uiteindelijk de grote show zal halen en wat niet.

zo 1 februari 20u30
zo 1 maart 20u30
zo 5 april 20u30
zo 4 mei 20u30

Reserveren kan al vanaf nu via de Arenberg.

dinsdag, december 30, 2008

Sardiensdag in El Puerto














Niet dat we afgelopen maanden geen sardienen hebben gegeten op sardiensdag, integendeel - dat hebben we elke dinsdag trouw gedaan - maar er is zoveel gebeurd dat het er even niet van kwam om dat allemaal bij te houden. Vanaf nu dus terug en deze dinsdag aten we nog eens sardinas a la plancha in El Puerto op de Vlaamse Kaai. Een waar sardienfestijn om het jaar mee af te sluiten.

donderdag, december 18, 2008

Diogenes tells the truth


Diogenes geeft het antwoord op alle moeilijke vragen en doet dat nu ook voor alle mensen over de hele wereld op tinternet. Al zijn wijsheid kan u voortaan vernemen op Diogenes TV.

woensdag, december 17, 2008

Baron von Münchhausen in Mechelen















Deze winterweekenden vertelt Baron Von Münchhausen in een gezellige Berbertent die hij nog persoonlijk gestolen heeft uit de schatkamer van de sultan van Turkije zijn waanzinnige avonturen aan jong en oud in Mechelen. En wel tijdens het eindejaarsevent 'Mechelen houdt je warm'. Naast de baron vertelt ook de wondermooie sneeuwkoningin vanop haar koets en kan u kennis maken met de Bremer stadsmuzikanten en het meisje met de zwavelstokjes. Om de baron te ontmoeten moet u naar de veemarkt.

13 & 14/12 om 14u, 15u, 16u en 17u
20 & 21/12 om 14u, 15u, 16u en 17u