dinsdag, juli 31, 2007

Sardienen in Spanje II

Dit was mijn bord geroosterde sardienen op de sardiensdag van vorige week in Spanje. Enkele uren tevoren zwommen deze vissen nog vrolijk rond in de Middellandse zee. Vandaag wordt het gewoon weer sardien uit blik met een stuk brood en een halve citroen!

maandag, juli 30, 2007

Back

Hier ziet u mij samen met mijn babes voor het zwem-bad in het Spaanse dorpje Forna waar ik de voorbije weken eveneens in het gezelschap van mijn mevrouw de Zuiderse warmte heb getrotseerd. Het was er heerlijk - en nu dus Back...

dinsdag, juli 10, 2007

Sardienen in Spanje

Deze sardiensdag eet ik nog een stel heerlijke sardienen uit blik thuis, maar vanaf morgen zit ik samen met mijn mevrouw en mijn kroost op dit terras in het Spaanse Forna. Volgende week sardiensdag zal ik zelfs op dit terras sardienen aan het roosteren zijn op de barbecue.

maandag, juli 09, 2007

Tonbenefiet Succes

Het tonbenefiet in het Fort van Hoboken afgelopen vrijdag was een groot succes. Berthold Rundfunk, Willy Donni & Tiets Toolemans, JD Kort & zijn guests, Les Offs, Frozen Fish, Minguz (foto), de Droes Fenster Band, DJ Luciano Jaqameno, fotograaf Goldface en Leo van atletiekvereniging Haki waren allemaal fantastisch en tegelijkertijd ongelofelijk goed waarvoor heel veel dank. Ook heel veel dank trouwens aan alle mensen die erbij waren. Bovendien is er genoeg geld om de daklozen een stevige duit te schenken én een nieuwe ton te kopen. Diogenes heeft ook al beloofd dat hij volgend jaar geen nieuw ton-benefiet maar wel een baard-benefiet zal houden. Aangezien zijn baard te veel jeukt, zou hij namelijk graag een nieuwe baard willen.
(foto's: Goldface)

donderdag, juli 05, 2007

Goldface-foto's op Tonbenefiet

Morgen 6 juli 2007 is het vrijdag en dan heeft- zoals u ondertussen wellicht al weet- het grote tonbenefiet plaats in het fort van Hoboken. De lijst van acts en artiesten die daar op het podium allerlei muzikale en/of grappige dingen komen doen, vindt u hieronder. Tegen de muren van het fort zullen echter ook allerlei foto's hangen van fotograaf Goldface. Hiernaast alvast een treffend zelfportret.

maandag, juli 02, 2007

Laatste Namen Tonbenefiet

Ook de bluezy folkbende van Frozen Fish en mijn ac/dc-broer Droes Fenster hebben zich nog bij de muziekacts op het tonbenefiet van aanstaande vrijdag 6 juli aangesloten en zullen dus ook medeplichtig zijn aan het helpen van de daklozen. Het programma zal er dus ongeveer als volgt uit zien.

20u30 Berthold Rundfunk
21u00 Willy Donni & Tiets Toolemans
21u30 JD Kort & Guests
22u00 Les Offs
22u45 Frozen Fish
23u30 Minguz
24u00 Droes Fenster
00u30 DJ Luciano Jacqameno
& tussendoor: Bert Gabriëls

Het zal dus knallen. Voor meer informatie, ga naar Diogenes in Antwerpen...